Om oss & vilka vi är!

Om mig & min livsfilosofi

Mitt namn är Isabella och jag är bara en av alla oss vilsna själar som vandrar på denna jord. Enn sann optimist, lösningsorienterad sökare och passionerad entreprenör. Idag kan jag äntligen säga att jag hittat hem, men det har tagit några år då samhället lär oss att rätta in sig i ledet snarare än att finna oss själva. Den där mytomspunna sanna glädjen finns. Så låt mig visa dig vägen!

Just nu och sedan en tid tillbaka är jag i en fas i livet jag aldrig vill lämna. En utvecklingsfas där jag stannar upp, lyssnar inåt, expanderar mitt sinne för att höra vad världen försöker säga mig. Det är lika flummigt som konkret, där finns inga rätt eller fel, bara vad som känns inom oss. Det har tagit mig 35 år att komma hit men den väntan var verkligen värd för livet är helt underbart!

Mitt kall är att tro på livet! Allt som är kan vi bara påverka genom vår egna inställning och genom att hjälpas åt utvecklas vi tillsammans mot ett större medvetande där vi alla mår så mycket bättre.

Foto: Unn Henriksson

Mitt hästliv som blev ett företag

Jag har så länge ja minns älskat hästar. Jag började på traditionell ridskola när jag var sju och växte sedan upp med att hjälpa folk med deras hästar, kanske främst för att jag aldrig fick någon egen. I ungdomen gick jag över mot "NH" och började söka en egen väg med de hästar jag mötte. Jag förkovrade mig inom trickträning, klickerträning, microshaping och positiv förstärkning.

2008 startade jag mitt företag. 2010 gick jag hästmassageutbildning hos Equicare, samt började träna Akademisk Ridkonst för Elise Nilsson och Bent Branderup, som jag var "working student" hos i tre månader år 2017 med min häst Compadre och vi avlade där ett godkänt Markarbetes & Longeringsprov. 

Sedan 2018 har jag börjat öppna upp mig på ett djupare plan för en själslig expansion. Detta är något som alltid legat mig varmt om hjärtat men som jag omedvetet blockerat mig för. Under en personlig kris i livet kom till mig genom att jag totalt tillkännagav mig inför mig själv. Att erkänna sig själv, sina tankar, ord och handlingar.

Det handlar om att finna sin fulla potential genom att balansera, växa och frigöra sig i rörelse och stillhet. Att finna det inre lugnet, djupandning och förmågan att känna alla våra känslor utan några som helst fördömanden. Du kan finna acceptans, tillit, glädje och lycka i varje sekund av ditt liv!

2022 är redan ett mycket speciellt år i och med en ny livsstil som kom till mig genom min bästa vän. Law of attraction kunde inte bli tydligare och jag är evigt tacksam denna fantastiska gåva.

Den nya livsstilen kallar jag en riktig "Håll käften"-livsstil med ett riktigt "Håll käften"-vatten. Jag har fått lära mig när något verkar för bra för att vara sant så är det ofta det, men ibland är livet faktiskt så fantastiskt som det verkar..

Om mina älskade hästar